VÄLKOMMEN ATT

Uppleva Gården

Ett Bondgårdsäventyr – Barnaktiviteter Småland

Gårdssafari

Följ med Bonden i traktor och vagn ut i djurhagarna

Kor, grisar får, getter, höns, kycklingar, katt och bin. Följ med bonden på gårdssafari, träffa gårdens alla djur och bli bonde för en dag.

Vi åker med traktor och vagn på en guidad tur i kohagen, hälsa på grisarna, mata fåren, klappa kycklingarna och busar med getterna. Bonden berättar allt du vill veta om gårdens alla djur, livet på en bondgård och visar vad som växer på åkrarna.

Tisdag- Fredag mellan 5 juli-5 augusti Turen går kl 11.00

Förboka din plats här.

Drop in får alltid plats men kan få vänta på extra tur.

Välkommen till gården

Gården är alltid öppen för besök på gårdsbutikens öppettider

Besök gården träffa våra djur. Nasse lindahl och Greta Gris går i en hage med sina kultingar vid skogsbrynet vid gårdsbutiken. Kossorna mumsar på hö i sitt utestall precis vid gårdsbutiken om de inte är ute på naturvårdsuppdrag i beteshagarna.. Hönorna bor i hönshuset i trädgården. Snart släpper vi ut fåren och getterna i hagen vid gårdsbutiken. Dem kan ni gå in till och kela med. Barnen kan leka i vår trädgård och i naturpoolen vid gårdsbutiken går det finfint att bada. OBS! Sker på egen risk. Håll uppskick på barnen. Fika och glass servering under gårdsbutikens öppettider. Välkomna att uppleva vår gård.

Bygg ett starkt team på gården

På vår bondgård finns nu möjligheten för företaget, kompisgänget eller släkten att umgås tillsammans på ett enkelt sätt. Utmana varandra i gårdskampen under ledning av bonden. Strosa runt i Kastebergsskogen, hälsa på bondgårdsdjuren, eller kanske en tur med traktor och vagn längs rapsfälten? Samlas kring grillen och njut av en god måltid baserad på råvaror i säsong och från gården.

”Den bästa aktivitet vi gjort! Trevligt, genuint och godmat” - Deltagare från Kontek mars 2021

Vi skräddarsyr er upplevelse på gården efter önskemål och behov.
Vill ni veta mer?
0372- 12000
Info@kasteberg

VÄLKOMMEN TILL OSS

Kastebergs Gård i familjens ägor sedan 1862 – Barnaktiviteter Småland