VÄLKOMMEN ATT

Uppleva Gården

Ett Bondgårdsäventyr – Barnaktiviteter Småland

Händer på Gården Höst & vinter 2020/2021

Med anledning av Covid – 19 vill vi informera våra kunder som besöker oss om att vi följer folkhälsomyndighetens restriktioner.
Det är viktigt för oss att ni känner er trygga när ni besöker och handlar hos oss.

Tillsammans hjälps vi åt att minska smittspridningen.

Tillsammans är vi starka!

Möt våren på Gården

Äventyrsbanan blev en succé så vi förlänger och fortsätter ha öppet för alla äventyrliga barn. Inom kort kommer även våra djur att flytta ut från sina vinterboende. Snart kan ni återigen heja på grisarna Torsten och Irene, mata getterna och se kalvarna på grönbete. Tills dess... BONDEN HAR BYGGT EN ÄVENTYRSBANA I SKOGEN! Ge dig ut på ett äventyr i Kastebergsskogen och ta dig an bondens utmaningar! Kryp, balansera, klättra och utmana dina kompisar i bondens kluriga äventyrsbana. Du får testa hur många gånger du vill. När du behöver fylla på med energi eller värma dig lite har vi förberett en fikakorg med matig pizzabulle och varm vintermust.

Äventyrsbanan är öppen för bokning: 
Lördagar 6/3, 13/3, 20/3, 27/3 & 3/4 - kl. 10.30 - 13.00
Måndag - fredag 1 mars  - 5 april  - kl. 10.00 - 16.00

OBS! På fredagar stänger Gårdsbutiken kl. 16.00, då kan ni hämta ut er fikakorg innan ni startar på äventyrsbanan.

Äventyrsbanan kostar 75:- per person (barn under 2 år är gratis, fika tillkommer).
Priset inkluderar Äventyrsbana i skogen - (du får testa flera gånger), matig pizzabulle och varm vintermust (alt. saft/kaffe)

Äventyrsbanan är lämplig för barn mellan 3 - 8 år. 
All lek på banan sker i vuxet sällskap. Tänk på att vid snö och kallt väder kan det blir halt på vissa ställen. Va rädda om varandra!

Vi gör detta på ett tryggt och säkert sätt genom förbokning av biljetter till äventyrsbanan. Max 8 personer per bokningsbar tid.  
Klicka på gröna knappen nedan för att komma till bokningen.

Gårdssafari 2021

Kor, grisar, får, getter, höns, kycklingar, kaniner och bin.
Följ med bonden på Gårdssafari, träffa gårdens alla djur och ta del av vårt bondgårdsliv.

Vi åker med traktor och vagn på en guidad tur till kohagen, hälsar på grisarna, matar lammen, klappar kycklingarna och busar med getterna. Bonden berättar allt du vill veta om gårdens alla djur, livet på en bondgård och visar vad som växer på åkrarna. 

Vi planerar och hoppas innerligt att vi som vanligt kan åka ut på Gårdssafari även denna sommar. Mer info kommer längre fram i vår.
Följ med Bonden på Gårdssafari igen 2021, V.27 - 32.

Bra att veta... Vi tar hänsyn och anpassar antalet resenärer i varje vagn för att uppfylla rådande restriktioner och undvika trängsel.
Vi lovar att alla som besöker oss få åka med bonden. Vid drop-in kan det ju bli som så att vagnarna blir fulla av de som förbokat sin biljett. Då får man vänta på sin tur tills bonden kommer tillbaka och under tiden går det fint att leka i vår trädgård, äta glass eller hänga med getterna.

Är ni ett större gäng som vill komma till gården är ni varmt välkomna att höra av er, så bestämmer vi en dag och upplägg som passar.

Varmt välkomna till oss!

VÄLKOMMEN TILL OSS

Kastebergs Gård i familjens ägor sedan 1862 – Barnaktiviteter Småland

Kontaktuppgifter

KASTEBERGS GÅRD

Företaget

Adress