Om oss

Kastebergs Gård har varit i familjen Lindahls ägor sedan 1862 och idag är det fyra generationer som bor och arbetar på gården, liten som stor.
Gården ligger vackert belägen i historiska Lagadalen kring ån Lagan och våra djur betar på naturbeten runtomkring. 
Vår filosofi kring det svenska lantbruket mynnar ut i att alla gynnas av ett öppet landskap, biologisk mångfald och närproducerad mat. Vi värnar om djur och natur samt eftersträvar en miljömedveten produktion med god djuromsorg där mycket kärlek och hög kvalité står i fokus.
Vår vision är att föra vår plats på jorden vidare till nästa generation med ödmjukhet och kärlek till naturen.

Kastebergs gård är en öppen gård där du är varmt välkommen att besöka oss, vår gårdsbutik med självbetjäning och våra djur. På gården har vi egen uppfödning av nöt, gris och får, samt odling av raps och senapsfrön som vidareförädlas till olja och senap. Våra produkter hittar du i vår gårdsbutik tillsammans med andra småskaligt producerade godsaker.

Hälsningar hela glada Kastebergsgänget:)

Träffa våra djur!

Vi har beviljats stöd från Europeiska jordbruksfonden för landsbygdsutveckling för att täckdika cirka 4 hektar åkermark på vår gård. Investeringen är nu slutförd och åkermark som tidigare avkastat dåligt pga högt vattenstånd producerar redan nu för fullt.

VÄLKOMMEN TILL OSS

Kastebergs Gård i familjens ägor sedan 1862 – Bondgård Småland