Ställplatser

För husbil och husvagn på Kasteberg

Bli vår gäst!

Ställplatser för husbil och husvagn på Kasteberg

I lantlig miljö på Kastebergs Gård erbjuder vi ställplatser för husbil och husvagn. Vakna utvilade och blicka ut över Kastebergs naturpool. Gårdens naturliga pool som fylls av vatten från skogen, underjorden och himmelen.

Kastebergs Gård ligger ett stenkast från knutpunkten mellan norr och söder (E:4an), öst och väst (väg 25), utmed vidsträckta gyllene rapsfält och i hjärtat av de småländska skogarna. Det är vår plats på jorden. En härlig plats där ni kan njuta av det vardagliga livet på en svensk bondgård. Få känna doften av nyslaget hö, ströva i fårhagen med lammen och bli bästa kompisar med grisarna Torsten och Irene. Stanna gärna kvar och häng med Bonden på Gårdssafari runt bland gårdens djur.

Inom cykelavstånd finns Ljungby och ett besök på Sagomuséet är att rekommendera. I Ljungby hittar ni en rad av de vanligt förekommande dagligvaruhandlarna, tankstationer och annan tänkbar service. Även i Lagan finns en välsorterad ICA Nära, tankstation samt WiMA Fritid med verkstadsservice för husbil och husvagn.

Vi har följande:

VÄLKOMMEN TILL OSS

Kastebergs Gård i familjens ägor sedan 1862.

Kontaktuppgifter

KASTEBERGS GÅRD

Företaget

Adress